ME | SEURAKUNTA
Me olemme seurakunta

Tervetuloa Uudenkaupungin vapaaseurakuntaan. Seurakuntamme kutsumanimi on Lähde. Olemme Suomen Vapaakirkon (www.svk.fi) paikallisseurakunta.

Lähde pulppuaa elämää. Meidän intohimomme on Jeesus. Ja unelmamme on, että tämä intohimo leviäisi Pyhän Hengen vaikutuksesta kauttamme Ukiin, Vakka-Suomeen ja aina maan ääriin saakka.

Me haluamme rohkaista sinua astumaan peremmälle ja tutustumaan meihin. Osoitteemme on Sepänkatu 3 (klikkaa osoitetta nähdäksesi kartan).

ME | DIAKONIA

ViaDia Uusikaupunki ry.

viadia logo

Lähteen diakonia- eli kristillistä auttamistyötä tekee ViaDia Uusikaupunki ry. ViaDia Uusikaupunki on osa valtakunnallista ViaDia ry:tä ja toiminnan täyhtäyspiste on olla olemassa Jumalaa ja lähimmäisiämme varten.

Lisäksi diakoniatyömme ViaDia Uusikaupunki ry:n kautta tarjoaa perjataisin maksuttoman lounaan klo 12. Lisätietoa saat ViaDian logoa klikkaamalla.

ME | LÄHETYS

svk missio

Olemme seurakuntana yksi Suomen Vapaakirkon lähetystyötä toteuttava toimija, jonka johtoajatuksena on olla:

Tavallisia ihmisiä mukana tavattoman suuressa