Me Lähteellä

Tervetuloa Uudenkaupungin vapaaseurakuntaan. Seurakuntamme kutsumanimi on Lähde. Olemme paikallinen vapaaseurakunta ja kuulumme Suomen Vapaakirkkoon (www.svk.fi).

Lähde pulppuaa elämää. Meidän perusarvomme ovat Jumalan Sana eli Raamattu, rukous ja ylistys (lue lisää täältä). Lähteellä me korostamme henkilökohtaista uskoa Jeesukseen ja halua elää Hänen opetuslapsenaan maailmassa. Näkynämme on #unelmavakkasuomesta, mikä tarkoittaa kasvamista yhdessä voidaksemme jakaa uskoamme ympärillemme.

Me haluamme rohkaista sinua astumaan perimmemmälle ja tutustumaan meihin. Osoitteemme on Sepänkatu 3 (klikkaa osoitetta nähdäksesi kartan).

Kokoontumiset

Pääasialliset kokoontumisemme ovat Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 17 ja rukousilta / raamattupiiri keskiviikkoisin klo 18. Lisätietoa löydät kalenteristamme.

Sepänkatu 3 //