Lähetystyö

Menkää kaikkeen maailmaan

Lähde tekee lähetystyötä lähettämällä ihmisiä lähetyskentille. Tällä hetkellä lähetteinämme ovat Hanna, Markus ja Lahja Rokosa. Markus on paljasjalkainen ukilainen ja pitkäaikainen seurakunnan jäsen. LIsäksi tuemme taloudellisesti messiaanista Tehilat Yah -seurakuntaa Israelissa.

Rokosat lähetystyöRokosat Bulgariassa
Markus ja Hanna Rokosa, pienen Lahja Peppiinan vanhemmat, ovat Bulgariassa lastenkodeissa asuvien, ja niistä lähtevien lasten ja nuorten parissa tehtävässä työssä. Työ on evankeliointia ja opetuslapseuttamista, sekä nuorten tukemista ja valmistamista itsenäiseen elämään.

Bulgariasta ja Itä-Euroopan maista joutuu vuosittain kymmeniä tuhansia nuoria ihmiskaupan uhriksi, toiveena tienata paremmin korkeamman elintason maissa. Laitoksissa kasvaneet nuoret voivat joutua helpommin ihmiskauppiaiden pettämiksi, sillä heiltä puuttuu usein verkosto, joka pitäisi heidän puoliaan.

Rokosoiden kautta saamme olla mukana heidän näyssään tukea laitoksista lähteviä nuoria laitosajan jälkeen, kunnes nuori on valmis itsenäiseen elämään.

Tehilat YahTehilat Yah (kotisivut englanniksi)
Tehilat Yah on v. 2008 perustettu messiaaninen seurakunta, joka sijaitsee Rishon Letzionissa (Tel Avivin metropolialue).

Seurakunta on messiaaninen - he kunnioittavat niitä juutalaisia juhlapyhiä, joita Messiaskin juhli ja tuli täyttämään. Tehilat Yah ei kuulu mihinkään kirkkokuntaan: jokainen joka uskoo Yeshuan (Jeesus) uhriin ristillä, vastaanotti Hänet sydämeensä ja pitää Häntä Herranaan ja pelastajanaan, voi kuulua seurakuntaan.

Kokoukset pidetään hepreaksi, simultaanitulkkaus on venäjäksi ja englanniksi (tarvittaessa myös suomeksi, saksaksi ja espanjaksi).

Tehilat Yah'n kutsuna on "yheyttä monimuotoisuudessa" ja he haluavat levittää hyvää uutista ja tehdä opetuslapsia. Samalla seurakunta ja sen jäsenet haluavat tuoda Jumalan rakkautta, parantumista ja vapautta niille, jotka sitä tarvitsevat (lähde: Kehila News Israel - engalnniksi).

Sepänkatu 3 //