Lähetystyö

USKOA. TOIVOA. RAKKAUTTA. ELINVOIMAA

Tervetuloa Uudenkaupungin vapaaseurakuntaan. Seurakuntamme kutsumanimi on Lähde. Olemme paikallinen vapaaseurakunta ja kuulumme Suomen Vapaakirkkoon (www.svk.fi).

Lähde pulppuaa elämää. Meidän intohimomme on Jeesus. Ja unelmamme on, että tämä intohimo leviäisi Pyhän Hengen vaikutuksesta kauttamme Ukiin, Vakka-Suomeen ja aina maan ääriin saakka.

Me haluamme rohkaista sinua astumaan perimmemmälle ja tutustumaan meihin. Osoitteemme on Sepänkatu 3 (klikkaa osoitetta nähdäksesi kartan).

Kokoontumiset

Pääasialliset kokoontumisemme ovat Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 17 ja rukousilta / raamattupiiri keskiviikkoisin klo 18. Lisätietoa löydät kalenteristamme.

Kokoontumiset

Sepänkatu 3 (K.krs. - kirkkosali)
Alinenkatu 26 (2. krs. - toimisto)