LÄHTEELLÄ TAPAHTUU

LÄHETTIMME

rokosat

Hanna, Markus ja Lahja Rokosa | Vratsa, Bulgaria

Markus ja Hanna Rokosa ja tytär Lahja Peppiina, ovat Bulgariassa lastenkodeissa asuvien ja niistä lähtevien lasten ja nuorten parissa tehtävässä työssä. Työ on evankeliointia ja opetuslapseuttamista, sekä nuorten tukemista ja valmistamista itsenäiseen elämään.

Bulgariasta ja Itä-Euroopan maista joutuu vuosittain kymmeniä tuhansia nuoria ihmiskaupan uhriksi, toiveena tienata paremmin korkeamman elintason maissa. Laitoksissa kasvaneet nuoret voivat joutua helpommin ihmiskauppiaiden pettämiksi, sillä heiltä puuttuu usein verkosto, joka pitäisi heidän puoliaan.

Rokosan perheen kautta saamme olla mukana heidän näyssään tukea laitoksista lähteviä nuoria laitosajan jälkeen, kunnes nuori on valmis itsenäiseen elämään.

tehilat-yah

Messiaaninen seurakunta | Ritzon Letzion

Tehilat Yah on v. 2008 perustettu messiaaninen seurakunta, joka sijaitsee Rishon Letzionissa (Tel Avivin metropolialue).

Seurakunta on messiaaninen - he kunnioittavat niitä juutalaisia juhlapyhiä, joita Messiaskin juhli ja tuli täyttämään. Tehilat Yah ei kuulu mihinkään kirkkokuntaan: jokainen joka uskoo Yeshuan (Jeesus) uhriin ristillä, vastaanotti Hänet sydämeensä ja pitää Häntä Herranaan ja pelastajanaan, voi kuulua seurakuntaan.

Kokoukset pidetään hepreaksi, simultaanitulkkaus on venäjäksi ja englanniksi (tarvittaessa myös suomeksi, saksaksi ja espanjaksi).

Tehilat Yah'n kutsuna on "yhteyttä monimuotoisuudessa" ja he haluavat levittää hyvää uutista ja tehdä opetuslapsia. Samalla seurakunta ja sen jäsenet haluavat tuoda Jumalan rakkautta, parantumista ja vapautta niille, jotka sitä tarvitsevat (lähde: Kehila News Israel).

Tehilat-Yah kotisivu (englanniksi)