ME | SEURAKUNTA

#UNELMAVAKKASUOMESTA

Tervetuloa Uudenkaupungin vapaaseurakuntaan. Seurakuntamme kutsumanimi on Lähde. Olemme paikallinen vapaaseurakunta ja kuulumme Suomen Vapaakirkkoon (www.svk.fi).

Lähde pulppuaa elämää. Meidän intohimomme on Jeesus. Ja unelmamme on, että tämä intohimo leviäisi Pyhän Hengen vaikutuksesta kauttamme Ukiin, Vakka-Suomeen ja aina maan ääriin saakka.

Me haluamme rohkaista sinua astumaan peremmälle ja tutustumaan meihin. Osoitteemme on Sepänkatu 3 (klikkaa osoitetta nähdäksesi kartan).

ME | TILAISUUDET

Pääasialliset kokoontumisemme ovat Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 17 ja rukousilta / raamattupiiri keskiviikkoisin klo 18.

Jumalanpalveksia voit kuunnella podcasteina. Lisätietoa saat klikkaamalla lahdeseurakunta.net/live

ME | DIAKONIA

viadia uusikaupunki logo

Lähteen diakonia- eli kristillistä auttamistyötä tekee ViaDIa Uusikaupunki ry. VIaDia Uusikaupunki on osa valtakunnallista ViaDia ja toiminnan täyhtäyspiste on olla olemassa Jumalaa ja lähimmäisiämme varten.

Lisäksi diakoniatyömme ViaDia Uusikaupunki ry:n kautta tarjoaa perjataisin maksuttoman lounaan klo 12. Lisätietoa saat vieressä olevaa logoa klikkaamalla.

ROKOSAT
VRATSA BULGARIA

Image

Markus ja Hanna Rokosa, pienen Lahja Peppiinan vanhemmat, ovat Bulgariassa lastenkodeissa asuvien, ja niistä lähtevien lasten ja nuorten parissa tehtävässä työssä. Työ on evankeliointia ja opetuslapseuttamista, sekä nuorten tukemista ja valmistamista itsenäiseen elämään.

Bulgariasta ja Itä-Euroopan maista joutuu vuosittain kymmeniä tuhansia nuoria ihmiskaupan uhriksi, toiveena tienata paremmin korkeamman elintason maissa. Laitoksissa kasvaneet nuoret voivat joutua helpommin ihmiskauppiaiden pettämiksi, sillä heiltä puuttuu usein verkosto, joka pitäisi heidän puoliaan.

Rokosoiden kautta saamme olla mukana heidän näyssään tukea laitoksista lähteviä nuoria laitosajan jälkeen, kunnes nuori on valmis itsenäiseen elämään.

TEHILAT YAH
RISHON LETZION
(Tel Avivin metropolialue)

Image

Tehilat Yah on v. 2008 perustettu messiaaninen seurakunta, joka sijaitsee Rishon Letzionissa (Tel Avivin metropolialue).

Seurakunta on messiaaninen - he kunnioittavat niitä juutalaisia juhlapyhiä, joita Messiaskin juhli ja tuli täyttämään. Tehilat Yah ei kuulu mihinkään kirkkokuntaan: jokainen joka uskoo Yeshuan (Jeesus) uhriin ristillä, vastaanotti Hänet sydämeensä ja pitää Häntä Herranaan ja pelastajanaan, voi kuulua seurakuntaan.

Kokoukset pidetään hepreaksi, simultaanitulkkaus on venäjäksi ja englanniksi (tarvittaessa myös suomeksi, saksaksi ja espanjaksi).

Tehilat Yah'n kutsuna on "yheyttä monimuotoisuudessa" ja he haluavat levittää hyvää uutista ja tehdä opetuslapsia. Samalla seurakunta ja sen jäsenet haluavat tuoda Jumalan rakkautta, parantumista ja vapautta niille, jotka sitä tarvitsevat (lähde: Kehila News Israel).